Изтеглете Посланията на ангелите PDF/ePub/Mobi безплатно

Ангелина Могилевская

Посланията на ангелите

Български

>>>Изтегляне<<<


Вие сте наясно със самотата си?
Може би си мислите, че никой не го е грижа за вас?
Загубили сте вяра във всичко и във всеки?
„Посланията на ангелите” от Ангелина Могилевская ще ви помогне да разговаряте със света на един нов език – езика на щастието и пълното доверие към Живота. Но за да научите този език, е необходимо да получите подкрепа от света на тайнствените същества – Небесните ангели.
На ангелите са посветени много легенди, предания и прекрасни книги. Авторката ни убеждава, че тяхното съществуване е точно толкова реално, колкото и нашето.
Когато ти е тъжно и самотно, когато не знаеш как да се справиш с проблемите, които те затрупват, спомни си, че не си сам на този свят. Повярвай, че твоите Небесни ангели те обичат и пазят, и по всички възможни начини те подкрепят – призовава Могилевская.
Ангелина Могилевская е събрала на едно място всичко, което е чула от своите Ангели. Допълнила е всяко от описаните човешки състояния – самота, тъга, носталгия, радост, мечти и др. с афоризми на известни личности.
*…Най-лесно е да осъществиш мечтите, в които не се съмняваш. (Александър Дюма-баща)
Всеки човек мечтае да сбъдне най-съкровените си желания, за други земи и други времена. Способността да се мечтае, е прекрасна, но не позволявайте на мечтите да заменят реалния живот. Това ще ви лиши от настояще! – съветва Ангелина Могилевская.
Размислите на авторката за отделни състояния на духа и човешки качества, както и мъдрите мисли ще ви помогнат да придобиете себеуважение, подкрепа в трудни ситуации, свобода на избора, увереност в себе си и жизнерадост.
Добре е всеки човек да има своя собствена положителна мисъл. Тогава много скоро ще се убеди, че тя е способна да утвърди в съзнанието му дори такава идея, която до скоро му се е струвала неосъществима.

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Ангелина Могилевская

Издател: Слънце

Категория: Религия и митология, Религия и Философия

Година: 2012

Страници: 256

ISBN: 9789547421790
Баркод: 9789547421790

Тегло: 0.17 кг.

Размер: 12.50×16.50 см.


Размери: 3.9 MB

Цената:

Посланията на ангелите книга (BGN-0.0лв)

Посланията на ангелите.pdf

Посланията на ангелите.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Посланията на ангелите на автора Ангелина Могилевская на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Посланията на ангелите E-книга pdf;Изтегляне онлайн Посланията на ангелите FB2 книга pdf; Изтеглете книгата Посланията на ангелите FB2 pdf; четене онлайн Посланията на ангелите FB2 pdf TXT;Изтеглете книгата Посланията на ангелите pdf iBook книга;Прочетете изтеглянето Посланията на ангелите iBook iPad epub; ebook pdf Посланията на ангелите TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9789547421790 Посланията на ангелите { pdf FB2 EPUB};{ Изтегляне на електронни книги Посланията на ангелите iBook iPad pdf;
изтегляне на книга Посланията на ангелите
Посланията на ангелите изтегляне epub Български
Посланията на ангелите pdf Изтеглете последната безплатна Българска версия

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *