Изтеглете Тайната на моя съпруг [PDF/ePub/Mobi] безплатно

Лиан Мориарти

Тайната на моя съпруг

Български

>>>Изтегляне<<<


Сесилия Фицпатрик е постигнала всичко, за което е мечтала. Тя е любяща съпруга и всеотдайна майка на три дъщери, която намира време и за почасова работа. Животът й изглежда подреден и безупречен като уютния й дом. Един ден, докато търси сувенир на тавана, Сесилия се натъква на писмо от съпруга си – Джон-Пол. Върху посивелия от прах плик ясно личат думите: За съпругата ми, Сесилия Фицпатрик. Да се отвори само след смъртта ми! Изгаряща от любопитство да узнае съдържанието на загадъчното писмо, тя го отваря. И научава дълбоко пазена тайна, която преобръща живота й.
Тес О’Лиъри е съсипана от разкритието, че съпругът й Уил и братовчедка й Фелисити са влюбени един в друг. Въпреки че е наранена от предателството на най-близките си хора, младата жена решава да преглътне гордостта си. И да се бори за брака си и бъдещето на сина си – Лиъм. Тес взема импулсивно решение и заминава при майка си в Сидни. За да остави влюбените да се насладят на любовта си и да позволи на сладостната тръпка да се превърне в банална похот. Тя се надява, че Уил ще осъзнае грешката си и ще се върне при семейството си. Случайна среща с бившето й гадже Конър събужда стари чувства и неподозирани желания.
Съдбите на Сесилия и Тес неочаквано се преплитат. Двете осъзнават, че е по-добре някои тайни да си останат заровени. Завинаги.

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Лиан Мориарти

Издател: Хермес

Категория: Художествена литература, Световна проза

Година: 2014

Страници: 384

ISBN: 9789542613633
Баркод: 9789542613633

Тегло: 0.31 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 3.7 MB

Цената:

Тайната на моя съпруг книга (BGN-0.0лв)

Тайната на моя съпруг.pdf

Тайната на моя съпруг.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Тайната на моя съпруг на автора Лиан Мориарти на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Тайната на моя съпруг MOBI TXT; безплатна електронна книга Тайната на моя съпруг pdf MOBI EPUB;Изтегляне Безплатно Тайната на моя съпруг MOBI PDF; Изтегляне на електронни книги Тайната на моя съпруг iBook epub MOBI;Изтеглете книгата Тайната на моя съпруг DJVU EPUB; електронна книга Download Тайната на моя съпруг PDF DOC; Онлайн 9789542613633 Тайната на моя съпруг TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9789542613633 Тайната на моя съпруг { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Тайната на моя съпруг EPUB TXT PDF;
книга pdf Тайната на моя съпруг Безплатно
изтегляне Тайната на моя съпруг epub Български безплатна регистрация pdf
Тайната на моя съпруг научете безплатно онлайн

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *