Изтеглете С дъх на канела PDF ePub Mobi безплатно

Никълъс Спаркс

С дъх на канела

Български

>>>Изтегляне<<<


Джон Тайри е гневен, мързелив младеж, който попада в лоша компания и бързо се пропива. Не познава майка си, мрази баща си, накрая влиза в армията, за да избяга от миналото си. Савана Лин Къртис е ученолюбива, отличничка на випуска, ръководи организация за подпомагане на бездомните и умее да преценява човек по очите. Те са различни като морето и пясъка, а случайната им среща е бурна като рева на прибоя. Савана променя Джон, намира път към него и единствена успява да проникне отвъд стените, които е изградил около себе си. Докосването между жената с дъх на канела и Джон трае само миг, но оставя белег за цял живот.
Всеки обикновен човек има своята необикновена история. Никълъс Спаркс умее да разказва тези истории, заредени с нежност и емоция, способни да развълнуват всяко поколение.
Никълъс Спаркс е популярен в цял свят и неслучайно го наричат „хроникьор на човешката душа”. С шумен успех са приети филмите по неговите романи „Писмо в бутилка”, „Тетрадката”, „Незабравимата” и „Нощи в Роданте”. Екранизациите на „Последна песен” и „С дъх на канела” ще се появят в киносалоните през 2010 г.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Никълъс Спаркс

Издател: Ера

Категория: Художествена литература, Любовни романи

Година: 2007

Страници: 328

ISBN: 9789549395822
Баркод: 9789549395822

Тегло: 0.25 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 3 MB

Цената:

С дъх на канела книга (BGN-0.0лв)

С дъх на канела.pdf

С дъх на канела.epub

В нашата библиотека ще намерите книга С дъх на канела в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето С дъх на канела MOBI TXT;Изтегляне онлайн С дъх на канела pdf MOBI EPUB; Изтеглете книгата С дъх на канела MOBI PDF; четене онлайн С дъх на канела FB2 pdf TXT; Изтегляне на електронни книги pdf С дъх на канела DJVU EPUB; Безплатна онлайн С дъх на канела PDF DOC;Прочетете го Изтегляне С дъх на канела KINDLE epub книга; Безплатна електронна книга pdf С дъх на канела { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне С дъх на канела EPUB TXT PDF;
изтегляне на книга 9789549395822 pdf
празен online С дъх на канела pdf
Изтеглете С дъх на канела epub безплатно ipad

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *