Изтеглете Дарба за един милион долара PDF ePub Mobi безплатно

Иън Сомърс

Дарба за един милион долара

Български

>>>Изтегляне<<<


На пръв поглед седемнадесетгодишният Рос Бентли е обикновено момче от малък провинциален град – непопулярен, особен, без много приятели, работи в супермаркет и няма перспективи за бъдещето си. Той обаче е всичко друго, но не и „обикновен”. Известен е под псевдоним с клиповете си в YouTube, където, с маска на лицето, изпълнява невероятни каскади със скейтборд. За разлика от много други негови връстници той не жадува за слава и държи на своята анонимност. Невъзможните каскади, които Рос изпълнява, могат да бъдат направени само от човек, който може да мести неща с ума си… И всъщност именно това е неговата тайна, която не е споделял с никого, дори и с най-близките си: Той владее телекинеза.
Скоро обаче всичко ще се промени. Носещ се по течението на скучното ежедневие в малкото градче, където времето сякаш е спряло, Рос усеща, че това не е неговият път. Когато случайно разбира за състезание, наречено «Дарба за един милион долара», издирващо хора със специални способности, той решава да участва и с парите, които спечели, да започне нов живот.
Но не всичко е такова, каквото изглежда, а пътят към наградата е трънлив и опасен. Рос се впуска в нещо стъписващо, каквото никога не е и сънувал. Уникално и неочаквано приключение.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Иън Сомърс

Издател: Изида

Категория: Художествена литература, Световна проза

Година: 2013

Страници: 320

ISBN: 9786197040111
Баркод: 9786197040111

Тегло: 0.23 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 4 MB

Цената:

Дарба за един милион долара книга (BGN-0.0лв)

Дарба за един милион долара.pdf

Дарба за един милион долара.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Дарба за един милион долара в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Дарба за един милион долара PDF EPUB; безплатна електронна книга Дарба за един милион долара FB2 книга pdf; Изтеглете книгата Дарба за един милион долара MOBI PDF; четене онлайн Дарба за един милион долара FB2 pdf TXT; Изтегляне на електронни книги pdf Дарба за един милион долара pdf iBook книга;Прочетете изтеглянето Дарба за един милион долара iBook iPad epub; ebook pdf Дарба за един милион долара KINDLE epub книга;Изтегли онлайн pdf 9786197040111 Дарба за един милион долара { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Дарба за един милион долара iBook iPad pdf;
9786197040111 epub mobi pdf
Дарба за един милион долара аудиокнигата е безплатна Българска online

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *