Изтеглете Черната кутия PDF/ePub/Mobi безплатно

Амос Оз

Черната кутия

Български

>>>Изтегляне<<<


Израелският писател, есеист и професор по литература Амос Оз е автор на 17 романа, преведени на 24 езика в 96 страни. Носител е на много литературни награди и отличия, а името му почти неизменно е сред претендентите за „Букър“ и за литературния „Нобел“. На българския читател е известен с книгите „История за любов и мрак“ и „Познание за жена“.
„Черната кутия“ е написан през 1986 година, но и до днес си остава ненадминат пример за политически роман, майсторски пресъздаден през призмата на строго интимните отношения в един разпаднал се брак. Епистоларната форма на цялата книга е удобната канава, върху която Оз – без грам сантимент и сълзливост – разказва една изключително емоционална история на фона на динамичните събития в Израел от 70-те години на XX век. Като в черна кутия на катастрофирал самолет героите в този роман дирят причините за краха на живота и на надеждите си. Самият автор ги определя като хора, които „не могат да намерят покой в търсене на нещо повече – в морален, обществен, емоционален и сексуален смисъл“. Колкото и различни да са като индивидуалност, взети заедно, те изграждат цялостния образ на обществото и на времето, от което произлизат.

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Амос Оз

Издател: Милениум

Категория: Художествена литература, Световна проза

Страници: 355

ISBN: 9789545150012
Баркод: 9789545150012

Тегло: 0.53 кг.

Размер: 14.50×20.50 см.


Размери: 2.2 MB

Цената:

Черната кутия книга (BGN-0.0лв)

Черната кутия.pdf

Черната кутия.epub

За да получите достъп до изтегляне или четене на онлайн книга Черната кутия трябва да се регистрирате

За книгата:

Прочетете изтеглянето Черната кутия MOBI TXT; безплатна електронна книга Черната кутия FB2 книга pdf;Изтегляне Безплатно Черната кутия FB2 pdf; Изтегляне на електронни книги Черната кутия FB2 pdf TXT; Безплатно четене онлайн Черната кутия DJVU EPUB;Прочетете изтеглянето Черната кутия PDF DOC; pdf книга Черната кутия TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Черната кутия { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Черната кутия EPUB TXT PDF;
изтегляне на книга 9789545150012 pdf
празен online Черната кутия pdf
Изтеглете Черната кутия epub безплатно ipad

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *