Изтеглете Вашите слаби места PDF ePub Mobi безплатно

Уейн Дайър

Вашите слаби места

Български

>>>Изтегляне<<<


Тази книга е посветена на щастието. По-точно на начините, по които можем да го изживеем.Тук няма да намерите сложни философски размисли, посветени на този извечен човешки проблем. Душевното здраве (ако приемем, че то е другото име на щастието) е естествено състояние на човека и средствата за неговото постигане са достъпни за всекиго – казва авторът. Според него печелившата житейска комбинация е упорита работа, здрав разум, хумор и увереност в собствените сили. Не става дума за сурови формули, усвояване на трудни психологически техники или пренапрягане на волята. Книгата предлага приятен подход за вглеждане в себе си, в собствената си жажда за живот и в начините, по които избираме да се самоосъществим.
Като разглежда ежедневното поведение на човека, Уейн Дайър успява да възбуди нашето внимание и прозорливост към онези невидими психически бариери, с които сме се сраснали още от детството и ни пречат да бъдем пълноценни, безгрижни, наслаждаващи се на потока на живота същества. Мнозина ще припознаят себе си в описанието на слабите места, които в цивилизования свят са се превърнали в отрова във взаимоотношенията и което е по-сериозно – станали са основа на неприемането на собствения Аз, на отхвърлянето на собствената личност, на недоглеждането на собствената човешка стойност.
Ако сте направили избора да бъдете естествен деец и щастлив човек – тази книга е за вас.

Информация:

Формат:pdf.epub.mobi.txt.fb2

Автор: Уейн Дайър

Издател: Кибеа

Категория: Философия. Учения, Личностно развитие и себепознание

Година: 2011

ISBN: 9789544745653 Поредица: Познай себе си

Страници: 304

Тегло: 0.30 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 2.2 MB

Цената:

Вашите слаби места книга (BGN-0.0лв)

Вашите слаби места.pdf

Вашите слаби места.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Вашите слаби места в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Вашите слаби места PDF EPUB; безплатна електронна книга Вашите слаби места FB2 книга pdf; Изтеглете книгата Вашите слаби места MOBI PDF; Изтегляне на електронни книги Вашите слаби места iBook epub MOBI; Изтегляне на електронни книги pdf Вашите слаби места DJVU EPUB; електронна книга Download Вашите слаби места iBook iPad epub; ebook pdf Вашите слаби места TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9789544745653 Поредица: Познай себе си
Вашите слаби места { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Вашите слаби места EPUB TXT PDF;
изтегляне на книга Вашите слаби места
Вашите слаби места изтегляне epub Български
Вашите слаби места pdf Изтеглете последната безплатна Българска версия

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *