Изтеглете Градината на очакванията и отсрещната врата PDF/ePub/Mobi безплатно

Кристин Димитрова

Градината на очакванията и отсрещната врата

Български

>>>Изтегляне<<<


Преди време една журналистка от радиото ме покани да избера песните за предаването, в което трябваше да си приказваме някакви умни думи. Изброих няколко песни, които ми харесват. Осъзнавах, че нямат нищо общо помежду си, но това си бяха мои любими песни и дори се притеснявах, че не успях да включа повече. Самото радиопредаване за мен беше малко разочароващо. От имената, които бях споменала, бяха подбрани други песни – непознати за мен, чужди и почти неприятни за слушане. И всичко това се оказа допълнено с малко ранна опера, която също нямах предвид. След предаването журналистката ми каза: „Кристин, нямах представа, че изборът ви е толкова среден. Немузикантски. Та това, което ми изредихте, бяха просто хитове. Другите преди вас си избираха джаз, класика, авторска музика…“
Значи това е бил проблемът: моят вкус, който е трябвало от любезност да бъде донякъде зачетен, но всъщност поправен, подобрен и издигнат до нивото на срещата. Екипът на радиото, притеснен за стила на предаването, е минал през иглени уши, за да го опази.
Натъжих се. Не защото смятах, че „драгият слушател“ ще се почувства по-щастлив, ако чуе точно „моите“ песни – аз не съм музикант и не съм мислила, че от мен се очаква да се състезавам по композиционни тънкости с невидими конкуренти. Натъжих се, защото ме бяха попитали коя е моята музика.
Ако ви е страх, че нещо няма да ви хареса, не питайте. Ако сте готови да приемете някого такъв, какъвто е, питайте го за всичко. Само нека не ни се налага да лъжем за това, което обичаме. Защото един ден ще се събудим между чужди предмети и ще разберем, че не можем да се събудим.

Информация:

Формат:pdf.epub.mobi.txt.fb2

Автор: Кристин Димитрова

Издател: Колибри

Категория: Художествена литература, Поезия

Година: 2012

ISBN: 9786191500482
Баркод: 9786191500482


Размери: 2.6 MB

Цената:

Градината на очакванията и отсрещната врата книга (BGN-0.0лв)

Градината на очакванията и отсрещната врата.pdf

Градината на очакванията и отсрещната врата.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Градината на очакванията и отсрещната врата в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Градината на очакванията и отсрещната врата E-книга pdf; безплатна електронна книга Градината на очакванията и отсрещната врата pdf MOBI EPUB; Изтеглете книгата Градината на очакванията и отсрещната врата MOBI PDF; Изтегляне на електронни книги Градината на очакванията и отсрещната врата iBook epub MOBI; Безплатно четене онлайн Градината на очакванията и отсрещната врата DJVU EPUB; електронна книга Download Градината на очакванията и отсрещната врата PDF DOC;Прочетете го Изтегляне Градината на очакванията и отсрещната врата TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9786191500482 Градината на очакванията и отсрещната врата { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Градината на очакванията и отсрещната врата EPUB TXT PDF;
9786191500482 epub mobi pdf
Градината на очакванията и отсрещната врата аудиокнигата е безплатна Българска online

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *