Изтеглете Тибетското изкуство на позитивното мислене PDF ePub Mobi безплатно

Кристофър Хансард

Тибетското изкуство на позитивното мислене

Български

>>>Изтегляне<<<


Светът, събран в една-единствена мисъл
Мисълта е един от най-силните източници на енергия, с които разполага човек. Черпенето от този извор – както прави това тибетската духовна традиция Бьон в продължение на столетия – може да ни донесе голямо духовно, емоционално и финансово благополучие. Но повечето от нас не знаят как да мислят така, че да извлекат максимална полза от мисловната енергия. Това, което възприемаме като мисъл, често е само реакция на окръжаващата ни среда, а не фокусираната, ефективна мисловна енергия, притежаваща силата да променя живота.
Тази мъдра и вдъхновяваща книга разкрива традиционни тибетски техники, с помощта на които можем да поемем контрола върху своето мислене и да създадем живота, който наистина искаме да живеем. Изхождайки от дълбокото лично познаване на тибетските учения, Кристофър споделя множество прости медитации и упражнения, чрез които всеки може да се свърже с енергията на позитивната мисъл. Авторът разкрива как това уникално съчетание от практическа мъдрост и духовно познание може да бъде приложено във всички области на живота ни – от работата, парите и свободата до любовта, взаимоотношенията и цялостното благополучие. С невероятния потенциал на положителното мислене ние можем да почерпим сили от собствената ни вътрешна мъдрост и да придадем на живота си повече смисъл, успех и щастие.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Кристофър Хансард

Издател: Хермес

Категория: Религия и Философия, Източна мъдрост

Година: 2006

Страници: 320

ISBN: 9542604815
Баркод: 9789542604815

Размер: 14.20×20.00 см.


Размери: 3.3 MB

Цената:

Тибетското изкуство на позитивното мислене книга (BGN-0.0лв)

Тибетското изкуство на позитивното мислене.pdf

Тибетското изкуство на позитивното мислене.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Тибетското изкуство на позитивното мислене в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Тибетското изкуство на позитивното мислене MOBI TXT;Изтегляне онлайн Тибетското изкуство на позитивното мислене FB2 книга pdf;Изтегляне Безплатно Тибетското изкуство на позитивното мислене MOBI PDF;Изтегляне на Безплатно Тибетското изкуство на позитивното мислене iBook epub MOBI; Изтегляне на електронни книги pdf Тибетското изкуство на позитивното мислене pdf iBook книга;Прочетете изтеглянето Тибетското изкуство на позитивното мислене iBook iPad epub;Прочетете го Изтегляне Тибетското изкуство на позитивното мислене KINDLE epub книга;Изтегли онлайн pdf 9542604815 Тибетското изкуство на позитивното мислене { pdf FB2 EPUB};{ Изтегляне на електронни книги Тибетското изкуство на позитивното мислене EPUB TXT PDF;
книга pdf Тибетското изкуство на позитивното мислене Безплатно
изтегляне Тибетското изкуство на позитивното мислене epub Български безплатна регистрация pdf
Тибетското изкуство на позитивното мислене научете безплатно онлайн

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *