Изтеглете Таро за начинаещи PDF ePub Mobi безплатно

П. Скот Холандър

Таро за начинаещи

Български

>>>Изтегляне<<<


Картите Таро могат да отговорят не само на простите злободневни въпроси, които бихте задали на гадателя, но и на по-дълбоките запитвания, свързани с цялостната посока на живота ви. А отдадете ли се на интензивно изучаване на Таро в името на личното си и духовно израстване, постепенно ще развиете собствени интерпретации на изображенията.
И все пак трябва да започнете отнякъде. Нужно е да познавате основните значения на картите, преди да може Таро да ви „заговори” на разбираем за вас език. Ето къде тази книга ще ви е от полза – тя ще ви предложи ясно описание и тълкуване на символиката на всяка от 22-те карти на Големите аркани и 56-те на Малките аркани и ще ви покаже как да ги нареждате и интерпретирате взаимодействието им една с друга.
Този, който взема окончателното решение за истинското значение на картите Таро, сте вие. Таро е ключът – а където има ключ, има и врата. Някъде от другата страна на тази врата ще намерите отговорите на всичките си въпроси, били те прости или сложни, светски или религиозни, земни или духовни.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: П. Скот Холандър

Издател: Хермес

Категория: Религия и митология, Религия и Философия

Година: 2011

Страници: 336

ISBN: 9542610297
Баркод: 9789542610298
Поредица: Оракул

Тегло: 0.27 кг.

Размер: 14.00×21.00 см.


Размери: 3.6 MB

Цената:

Таро за начинаещи книга (BGN-0.0лв)

Таро за начинаещи.pdf

Таро за начинаещи.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Таро за начинаещи на автора П. Скот Холандър на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Таро за начинаещи PDF EPUB;Изтегляне онлайн Таро за начинаещи pdf MOBI EPUB;Изтегляне Безплатно Таро за начинаещи FB2 pdf; Изтегляне на електронни книги Таро за начинаещи iBook epub MOBI;Изтеглете книгата Таро за начинаещи pdf iBook книга; електронна книга Download Таро за начинаещи PDF DOC; ebook pdf Таро за начинаещи TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9542610297 Таро за начинаещи { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Таро за начинаещи iBook iPad pdf;
книга pdf Таро за начинаещи Безплатно
изтегляне Таро за начинаещи epub Български безплатна регистрация pdf
Таро за начинаещи научете безплатно онлайн

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *