Изтеглете Читателите от Броукън Уийл препоръчват PDF ePub Mobi безплатно

Катарина Бивалд

Читателите от Броукън Уийл препоръчват

Български

>>>Изтегляне<<<


Всичко започва с кореспонденцията между две много различни дами: шведката Сара и американката от Броукън Уийл – Ейми. Две години след като си обменят книги, писма и размисли за литературата и живота, Сара решава да посети Ейми. Но когато пристига, тя разбира, че приятелката й вече я няма.
Объркана, Сара се озовава съвсем сама в провинциалното градче. Какво ще прави в това чуждо място, безумно далеч от дома й? Но пък има чувството, че познава хората, описани в писмата, макар да не се е срещала с тях.
Ексцентрични и своенравни, местните жители помагат на Сара да отвори книжарничка, заредена с книгите на Ейми. Заглавията са находчиво разпределени в непознати досега категории. „Без излишни думи“ за тези, които не обичат дебелите книги, „Секс, насилие и оръжия“ за любителите на кримки, очарователните романтични романи са с етикет „За петък вечер и мързеливи недели в леглото“.
Покрай книжарничката градът се събужда за нов живот, създават се нови и неочаквани приятелства, възраждат се отдавна забравени страсти.
Постепенно жителите на Броукън Уийл се отдават на непознато досега изкушение – книгите. А Сара осъзнава, че освен литература, в живота има и други неща. И точно тогава визата й за престой изтича…
„Читателите от Броукън Уийл препоръчват“ е обаятелна, остроумна история за магията на приятелството, любовта към книгите и шанса да откриеш своето място в големия свят. Oще с появата си дебютът на Катарина Бивалд се превръща в световен хит. Писателката вече усилено работи по втората си книга.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Катарина Бивалд

Издател: Ера

Категория: Художествена литература

Година: 2015

ISBN: 9789543893409


Размери: 2.2 MB

Цената:

Читателите от Броукън Уийл препоръчват книга (BGN-0.0лв)

Читателите от Броукън Уийл препоръчват.pdf

Читателите от Броукън Уийл препоръчват.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Читателите от Броукън Уийл препоръчват на автора Катарина Бивалд на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Читателите от Броукън Уийл препоръчват MOBI TXT;Изтегляне онлайн Читателите от Броукън Уийл препоръчват FB2 книга pdf; Изтеглете книгата Читателите от Броукън Уийл препоръчват MOBI PDF; четене онлайн Читателите от Броукън Уийл препоръчват FB2 pdf TXT;Изтеглете книгата Читателите от Броукън Уийл препоръчват DJVU EPUB; Безплатна онлайн Читателите от Броукън Уийл препоръчват PDF DOC; Онлайн Читателите от Броукън Уийл препоръчват TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Читателите от Броукън Уийл препоръчват { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Читателите от Броукън Уийл препоръчват EPUB TXT PDF;
изтегляне на книга pdf
празен online Читателите от Броукън Уийл препоръчват pdf
Изтеглете Читателите от Броукън Уийл препоръчват epub безплатно ipad

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *