Изтеглете Тайните подземия на България. Част 1 PDF/ePub/Mobi безплатно

Милан Миланов

Тайните подземия на България. Част 1

Български

>>>Изтегляне<<<


След едно дълго мълчание писателят Милан А. Миланов ни изненада с книга, в която пред читателите се разкриват и преплитат езотерични, фантастични и научни открития, вълнуващи човечеството от векове.
„Проникнал“ в лабиринти на тайни подземия, Миланов разказва за експонати, законсервирани от милиони години, запазени за бъдещето. Посетил по езотеричен път „Мадарския конник“, „Музея под Витоша“, загадъчното плато „Наска“ и „Свещника“ в Перуанските Анди, той ни разкрива безброй загадки; докоснал се до истината за „евакуацията“ на маите; не е пропуснал и митичния континент „Атлантида“, обект на хилядолетни издирвания.
Писателят твърди: Шлиман не е открил Троя на Хисърлъка в Турция. Предлага впечатляваща дешифровка на загадачния „Диск от Фестос“. Отрича твърдението, че Сократ е отровен!
Легенда ли е „Ноевия ковчег“? Защо е дадено подробно описание в Библията на „Скинията“ на Моисей?“ Къде са преместени тленните останки на цар Борис III? „Кехлибарената стая“ на територията на Русия ли е укрита? Открит ли е днес намерения от Фили Тотю каменен, но не разчетен текст на връх „Баба“? Какво предстои за България.
Авторът поднася на читателя неизвестни, сензационни разкрития за пирамидите, непознати планети и „черните дупки“, истината за картата на турския адмирал Пири Рейс, за Ерих Червения и нещо сензационно за Троя – Изненади, граничещи с невероятности, очакващи бъдещи научни разкрития и потвърждения.

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Милан Миланов

Издател: Издателско Ателие Аб

Категория: Религия и митология, История и Културология, Тайни, Загадки

Година: 2008

Страници: 324

ISBN: 9789547377219
Баркод: 9789547377219

Тегло: 0.35 кг.

Размер: 14.00×21.00 см.


Размери: 3.9 MB

Цената:

Тайните подземия на България. Част 1 книга (BGN-0.0лв)

Тайните подземия на България. Част 1.pdf

Тайните подземия на България. Част 1.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Тайните подземия на България. Част 1 на автора Милан Миланов на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Тайните подземия на България. Част 1 MOBI TXT;Изтегляне онлайн Тайните подземия на България. Част 1 FB2 книга pdf;Изтегляне Безплатно Тайните подземия на България. Част 1 MOBI PDF;Изтегляне на Безплатно Тайните подземия на България. Част 1 FB2 pdf TXT;Изтеглете книгата Тайните подземия на България. Част 1 pdf iBook книга; Безплатна онлайн Тайните подземия на България. Част 1 iBook iPad epub; Безплатен е-книга Изтегляне Тайните подземия на България. Част 1 TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9789547377219 Тайните подземия на България. Част 1 { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Тайните подземия на България. Част 1 iBook iPad pdf;
Тайните подземия на България. Част 1 мобилна книга
Тайните подземия на България. Част 1 пълна книга
аудиокнига Тайните подземия на България. Част 1

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *