Изтеглете Корпоративна социална отговорност [PDF/ePub/Mobi] безплатно

Филип Котлър, Нанси Лий

Корпоративна социална отговорност

Български

>>>Изтегляне<<<


Работите в ПР отдел или в отдел за корпоративни комуникации, пъблик афеърс, корпоративна социална отговорност или корпоративни партньорства? Тогава книгата „Корпоративна социална отговорност: Най-доброто за вашата компания и вашата кауза“ е точно за вас. Повече от 25 фирми като Ben & Jerry`s, IBM, Washington Mutual, Johnson & Johnson, Timberland, Microsoft, The Body Shop, American Express и Starbucks споделят опита и препоръките си как да се извлече максимална полза за компанията и за каузата. Ще научите от тях за тежките уроци, които са научили, и за ключа към успеха, който са открили.
Въпреки че тази книга е написана предимно за стопански организации, целящи печалба, и техните комуникационни агенции и фондации, тя може да е полезна и за хора от нестопански организации и агенции от публичния сектор, търсещи корпоративна подкрепа и партньорство за социални инициативи. Тя предлага уникална възможност отблизо да се видят корпоративните желания и нужди. Финалната глава представя 10 препоръки, които ще увеличат шансовете ви да получите одобрение.
Начините, които авторите предлагат, за да се увеличи корпоративната социална отговорност, са практични и лесно приложими. За да може да стане това, трябва да се позволи на компаниите да спечелят от корпоративния имидж, което пък от своя страна трябва да доведе до ползи от крайния резултат. Всички ние целим едно и също – искаме да живеем в по-добър свят, и сме убедени, че обществото се нуждае от корпоративна подкрепа и партньорство, за да помогнем това да се случи. Ключът към осигуряване на тази подкрепа е корпорациите да разпознаят и да осъзнаят възможностите да спечелят непарични ползи, включително своето благоденствие.
Тази книга е насочена към корпоративните мениджъри и служители, за да ги подготви да могат да изберат най-добрите възможности, най-добрите партньори и инициативи, носещи най-голямо преимущество.

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Филип Котлър, Нанси Лий

Издател: Рой Комюникейшън

Категория: Бизнес, Икономика, Право, Книги

Година: 2011

Страници: 318

ISBN: 9789549335170
Баркод: 9789549335170

Тегло: 0.59 кг.

Размер: 15.00×23.50 см.


Размери: 3.3 MB

Цената:

Корпоративна социална отговорност книга (BGN-0.0лв)

Корпоративна социална отговорност.pdf

Корпоративна социална отговорност.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Корпоративна социална отговорност в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Корпоративна социална отговорност MOBI TXT;Изтегляне онлайн Корпоративна социална отговорност pdf MOBI EPUB; Изтеглете книгата Корпоративна социална отговорност FB2 pdf; четене онлайн Корпоративна социална отговорност iBook epub MOBI;Изтеглете книгата Корпоративна социална отговорност DJVU EPUB; електронна книга Download Корпоративна социална отговорност PDF DOC; pdf книга Корпоративна социална отговорност KINDLE epub книга; Безплатна електронна книга pdf Корпоративна социална отговорност { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Корпоративна социална отговорност iBook iPad pdf;
9789549335170 epub mobi pdf
Корпоративна социална отговорност аудиокнигата е безплатна Българска online

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *