Изтеглете Галопиращи коне [PDF/ePub/Mobi] безплатно

Мишима Юкио

Галопиращи коне

Български

>>>Изтегляне<<<


В „Галопиращи коне“ Мишима брилянтно проследява конфликтите на времето, но отново показва превъзходно стилистично майсторство. Природата и сезоните са обвързани с дълбока символика, а кодовете на японската традициона култура и религия са умело вплетени в тъканта на романа.
Началото на действието във втората част от тетралогията „Морето на плодородието“ е 1932 г. Хонда е вече съдия, подчинен на принудите на кариерата и брака. Убеден е, че безвременната смърт на най-добрия му прител Кийоаки е обезсмислила и собствения му живот.
На турнир по кендо, където е отишъл служебно, Хонда е завладян от представянето на един млад боец, в когото разпознава преродения си приятел. Но възторгът му скоро се превръща в смут, тъй като младият Исао се оказва фанатик, запленен от самурайския морал на епохата Мейджи, който е убеден, че капитализмът е отговорен за деградацията на модерна Япония.
Момчето се увлича в безразсъдно рискована акция, замислена на практика като самоубийство, чиято цел е да бъдат екзекутирани представители на финансовия елит на страната. Заговорът е разкрит поради предателство.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Мишима Юкио

Издател: Летера

Категория: Художествена литература, Световна проза

Година: 2013

Страници: 500

ISBN: 9789545169984
Баркод: 9789545169984
Поредица: Морето на плодородието

Тегло: 0.45 кг.

Размер: 14.50×21.50 см.


Размери: 2.3 MB

Цената:

Галопиращи коне книга (BGN-0.0лв)

Галопиращи коне.pdf

Галопиращи коне.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Галопиращи коне на автора Мишима Юкио на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Галопиращи коне MOBI TXT;Изтегляне онлайн Галопиращи коне FB2 книга pdf;Изтегляне Безплатно Галопиращи коне FB2 pdf; Изтегляне на електронни книги Галопиращи коне iBook epub MOBI; Безплатно четене онлайн Галопиращи коне pdf iBook книга; електронна книга Download Галопиращи коне iBook iPad epub;Прочетете го Изтегляне Галопиращи коне TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9789545169984 Галопиращи коне { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Галопиращи коне iBook iPad pdf;
Галопиращи коне MOBI безплатна Българска
Галопиращи коне online Българска

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *