Изтеглете Силата на твоя Дух PDF ePub Mobi безплатно

Соня Чокет

Силата на твоя Дух

Български

>>>Изтегляне<<<


В това вълнуващо четиво Соня Чокет ни учи, че макар да не можем да контролираме външния свят, със силата на своя Дух можем да сътворяваме усещане за цел и посока, което да ни носи дълбоко удовлетворение и вътрешен мир – въпреки всичко, което се случва наоколо.
Загубата на връзката ни с Духа е най-големият проблем в днешно време. Ние мечтаем да посрещаме своите трудности и разочарования достойно; да бъдем креативни и вдъхновни; да живеем безстрашно в интуитивна, насочваща мъдрост. Ние искаме да обичаме и да бъдем обичани и търсим покоя… но въпреки силното желание, често не успяваме или не се решаваме да поемем ангажимента, който ще ни доведе до духовния пробив.
Тази книга не само разказва за Духа, но дава ценни инструменти и техники, чрез които сами да се свържем с неговото дълбоко изживяване. Когато осъществим връзката, ще осъзнаем, че духът е най-истинската, вечна и непресъхваща сила, която имаме в живота си.

Информация:

Формат:pdf.epub.mobi.txt.fb2

Автор: Соня Чокет

Издател: Сребърно Звънче

Категория: Личностно развитие и себепознание, Психология

Година: 2012

Страници: 224

ISBN: 3800221270292
Баркод: 3800221270292


Размери: 3 MB

Цената:

Силата на твоя Дух книга (BGN-0.0лв)

Силата на твоя Дух.pdf

Силата на твоя Дух.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Силата на твоя Дух в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Силата на твоя Дух PDF EPUB; безплатна електронна книга Силата на твоя Дух pdf MOBI EPUB; Изтеглете книгата Силата на твоя Дух FB2 pdf;Изтегляне на Безплатно Силата на твоя Дух FB2 pdf TXT; Изтегляне на електронни книги pdf Силата на твоя Дух pdf iBook книга; електронна книга Download Силата на твоя Дух iBook iPad epub; Безплатен е-книга Изтегляне Силата на твоя Дух TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Силата на твоя Дух { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Силата на твоя Дух EPUB TXT PDF;
3800221270292 epub mobi pdf
Силата на твоя Дух аудиокнигата е безплатна Българска online

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *