Изтеглете Тринадесетият ключ PDF/ePub/Mobi безплатно

Тина Електра

Тринадесетият ключ

Български

>>>Изтегляне<<<


“Тринадесетият ключ” е система от знания, медитации и упражнения за опознаване на енергетиката на човешката душа и възстановяване на енергийните системи на човека, както и за пряко използване на светлинни проходи, описани в книгата. Целта е да си припомним онази част от нашия живот, която бива забравена с идването ни в човешки тела, но в която всички ние участваме при създаването на плановете за живота ни на Земята, изживяваме възможните сценарии на своеобразен светлинен полигон в духовния свят, след което се раждаме в материалния свят, където можем да проявим всичко, което вече сме планирали.
Хората често казват, че нещо е било писано, и са прави – да, писано е там, горе, или вътре в нас. И всички ние сме били там, когато то се е пишело… В мига, в който си спомним това, ще бъдем в състояние да търсим съзнателно защо сме избрали тази или онази трудност в живота си, какви задачи ще трябва да решим, така че да дадем своя принос на Цялото, което наричаме Бог, защото всички сме частици от Него.
Чрез тази книга група Делфин, колективно съзнание от Плеядите, предоставя на хората съвсем нови знания за човешките енергийни системи, както и информация, която досега е била споменавана, но в известна степен е била завоалирана и недоизяснена, вероятно поради факта, че човечеството е било в своята “детска” възраст и за тези знания е било твърде рано.
Всички ние като хора пораснахме и вече е време да учим по нов начин, да познаваме не само физическите си тела, мислите и чувствата си, а да се отнасяме по нов начин и към самия живот. За да го направим, е необходимо да познаваме добре работата на енергийните си системи и онова, което ни свързва с по-висшите измерения, откъдето сме дошли, за да изпълним мисията си. Време е да опознаем следващото ниво от своята лична човешка енергетика и да напишем светлата история на Земята.

Информация:

Формат:pdf.epub.mobi.txt.fb2

Автор: Тина Електра

Издател: Аратрон

Категория: Религия и митология, Религия и Философия

Година: 2011

Страници: 368

ISBN: 9789546263810
Баркод: 9789546263810

Размер: 14.50×21.00 см.


Размери: 3.4 MB

Цената:

Тринадесетият ключ книга (BGN-0.0лв)

Тринадесетият ключ.pdf

Тринадесетият ключ.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Тринадесетият ключ в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Тринадесетият ключ PDF EPUB; безплатна електронна книга Тринадесетият ключ FB2 книга pdf; Изтеглете книгата Тринадесетият ключ FB2 pdf; Изтегляне на електронни книги Тринадесетият ключ iBook epub MOBI;Изтеглете книгата Тринадесетият ключ DJVU EPUB;Прочетете изтеглянето Тринадесетият ключ iBook iPad epub; Безплатен е-книга Изтегляне Тринадесетият ключ KINDLE epub книга;Изтегли онлайн pdf 9789546263810 Тринадесетият ключ { pdf FB2 EPUB};{ Изтегляне на електронни книги Тринадесетият ключ iBook iPad pdf;
Тринадесетият ключ MOBI безплатна Българска
Тринадесетият ключ online Българска

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *