Изтеглете Хипотеза за щастието [PDF/ePub/Mobi] безплатно

Джонатан Хайд

Хипотеза за щастието

Български

>>>Изтегляне<<<


Тази книга разисква десет Велики Идеи. Всяка глава от книгата е опит да оценим и осмислим една идея, открита от няколко световни цивилизации – да я разгледаме в светлината на модерните научни изследвания и да извлечем уроци, които да приложим в собствения си живот.
Какъв да бъде животът ми? Как да постъпвам? Какъв човек да бъда? Мнозина си задават подобни въпроси и в модерния свят, в който живеем, можем да открием безкрайно разнообразие на отговори. Мъдростта днес е леснодостъпна, излива се от страниците на календари, телевизионни реклами и електронни писма, препратени от добронамерени приятели… Книгата дава свой отговор за смисъла на живота, като разглежда древните идеи за целта на човешкото съществуване и съвременните изследвания, които доразвиват тези идеи. Тук е събрана цялата мъдрост на света, която днес не би ни помогнала, ако не й се насладим, ако не я премислим, ако не се усъмним в нея и ако не я направим част от живота си. Това е целта на „Хипотеза за щастието“ от Джонатан Хайд.

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Джонатан Хайд

Издател: Кибеа

Категория: Личностно развитие и себепознание, Психология

Година: 2013

Страници: 392

ISBN: 9789544745868
Баркод: 9789544745868
Поредица: Познай себе си

Тегло: 0.42 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 3.6 MB

Цената:

Хипотеза за щастието книга (BGN-0.0лв)

Хипотеза за щастието.pdf

Хипотеза за щастието.epub

За да получите достъп до изтегляне или четене на онлайн книга Хипотеза за щастието трябва да се регистрирате

За книгата:

Прочетете изтеглянето Хипотеза за щастието E-книга pdf;Изтегляне онлайн Хипотеза за щастието pdf MOBI EPUB; Изтеглете книгата Хипотеза за щастието MOBI PDF; Изтегляне на електронни книги Хипотеза за щастието FB2 pdf TXT;Изтеглете книгата Хипотеза за щастието pdf iBook книга; Безплатна онлайн Хипотеза за щастието iBook iPad epub; ebook pdf Хипотеза за щастието TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Хипотеза за щастието { pdf FB2 EPUB};{ Изтегляне на електронни книги Хипотеза за щастието iBook iPad pdf;
Хипотеза за щастието MOBI безплатна Българска
Хипотеза за щастието online Българска

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *