Изтеглете Принципи на психотерапията PDF/ePub/Mobi безплатно

Брайс Ейвъри

Принципи на психотерапията

Български

>>>Изтегляне<<<


Чувствали ли сте се някога безпомощни, тъй като личните ви взаимоотношения не вървят както трябва или не можете да се измъкнете от някоя личностна криза? Чувствали ли сте се потиснати или нещастни на своята месторабота? Или пък просто желаете да станете терапевт, или да достигнете по-високо ниво на разбиране на себе си и на другите. Има много причини, поради които човек се насочва към психотерапията, но изборът на терапия, който трябва да направите, може да ви се стори плашещ.
Този директен наръчник обяснява: откъде идва психотерапията и защо се разделя на толкова много типове; по какъв начин действа психотерапията и какви са причините за това; как да изберете най-добрата психотерапия, отговаряща точно на вашите нужди; как да изберете най-подходящия за вас психоаналитик; къде да намерите допълнителна информация.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Брайс Ейвъри

Издател: Лаков Прес

Категория: Религия и митология, Психология

Година: 2000

Страници: 143

ISBN: 9544830441
Баркод: 9789544830441

Тегло: 0.22 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 3.4 MB

Цената:

Принципи на психотерапията книга (BGN-0.0лв)

Принципи на психотерапията.pdf

Принципи на психотерапията.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Принципи на психотерапията на автора Брайс Ейвъри на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Принципи на психотерапията MOBI TXT; безплатна електронна книга Принципи на психотерапията pdf MOBI EPUB;Изтегляне Безплатно Принципи на психотерапията FB2 pdf; четене онлайн Принципи на психотерапията iBook epub MOBI;Изтеглете книгата Принципи на психотерапията DJVU EPUB; електронна книга Download Принципи на психотерапията PDF DOC;Прочетете го Изтегляне Принципи на психотерапията TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9544830441 Принципи на психотерапията { pdf FB2 EPUB};{ Изтегляне на електронни книги Принципи на психотерапията EPUB TXT PDF;
Принципи на психотерапията MOBI безплатна Българска
Принципи на психотерапията online Българска

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *