Изтеглете Юношите от пещерата PDF ePub Mobi безплатно

Еманюел Пагано

Юношите от пещерата

Български

>>>Изтегляне<<<


Действието на „Юношите от пещерата“ се развива в планинските райони на департамента Ардеш. Адел е шофьорка на училищно микробусче – тайната й се разгъва пред читателя посредством множество ретроспекции, минало и настояще непрекъснато се преплитат. Със силното си присъствие в романа природата се превръща в своеобразен персонаж, концентриращ усещанията на шофьорката и учениците. Ще успеят ли те да проникнат в тайната й, ще я разберат ли? Смущаващ въпрос, насочен и към нас, читателите.
Отличен с множество награди (Награда за литература на Европейския съюз, награда „Маргьорит Юрсенар“, награда на региона Рон-Алп, предназначена да насърчава екранизацията на отличените романи), преведен досега на немски и испански, романът е своеобразна, пропита от поезия алегория в проза на екзистенциалната драма на съвременния човек.

Информация:

Формат:pdf.epub.mobi.txt.fb2

Автор: Еманюел Пагано

Издател: Ерго

Категория: Художествена литература, Световна проза

Година: 2012

Страници: 200

ISBN: 9789548689366
Баркод: 9789548689366
Поредица: Модерна европейска проза

Тегло: 0.23 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 2.4 MB

Цената:

Юношите от пещерата книга (BGN-0.0лв)

Юношите от пещерата.pdf

Юношите от пещерата.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Юношите от пещерата в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Юношите от пещерата PDF EPUB; безплатна електронна книга Юношите от пещерата pdf MOBI EPUB;Изтегляне Безплатно Юношите от пещерата FB2 pdf;Изтегляне на Безплатно Юношите от пещерата FB2 pdf TXT;Изтеглете книгата Юношите от пещерата pdf iBook книга; електронна книга Download Юношите от пещерата iBook iPad epub; ebook pdf Юношите от пещерата TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Юношите от пещерата { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Юношите от пещерата EPUB TXT PDF;
изтегляне на книга 9789548689366 pdf
празен online Юношите от пещерата pdf
Изтеглете Юношите от пещерата epub безплатно ipad

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *