Изтеглете Книга за депресиите PDF ePub Mobi безплатно

Мери Елън Коупланд

Книга за депресиите

Български

>>>Изтегляне<<<


Изтъкнатата авторка Мери Елън Коупланд предлага на нашето внимание „Книга за депресиите“. Запознайте се и използвайте последните методи, разработени въз основа на научни изследвания, за това как да си помогнем сами, за да облекчим депресията и да се справим с други психични проблеми.
Поемете отговорност за собственото си здраве, използвайте графики и таблици, за да следите и контролирате настроението си, намерете отзивчиви спеециалисти, изградете си система за взаимопомощ, повишете самочувствието и самооценката си, използвайте релаксацията, диетата, физическите упражнения и светлината, за да стабилизирате настроенията си. Избягвайте условията, които могат да влошат симптомите ви.
Това е книгата, която напътства читателите как да си направят собствен план за справяне със симптомите и за поддържане на добро психическо състояние. Изданието е осъвременено по отношение на всички области, включително новите медицински и холистични подходи, които ще ви помогнат в стремежа ви да подобрите състоянието си.
„Книга за депресиите“, ще ви даде възможност да прочетете повече от сто случая, да се запознаете с най-новите терапевтични стратегии и така да получите познание, енергия и надежда.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Мери Елън Коупланд

Издател: Лик

Категория: Психология, Психоанализа, Психотерапия, Психиатрия

Година: 2013

Страници: 422

ISBN: 9789546078124
Баркод: 9789546078124

Тегло: 0.50 кг.

Размер: 14.00×20.00 см.


Размери: 2.6 MB

Цената:

Книга за депресиите книга (BGN-0.0лв)

Книга за депресиите.pdf

Книга за депресиите.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Книга за депресиите в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Книга за депресиите PDF EPUB;Изтегляне онлайн Книга за депресиите FB2 книга pdf;Изтегляне Безплатно Книга за депресиите FB2 pdf;Изтегляне на Безплатно Книга за депресиите FB2 pdf TXT; Изтегляне на електронни книги pdf Книга за депресиите DJVU EPUB;Прочетете изтеглянето Книга за депресиите PDF DOC; Онлайн 9789546078124 Книга за депресиите TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Книга за депресиите { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Книга за депресиите EPUB TXT PDF;
изтегляне на книга 9789546078124 pdf
празен online Книга за депресиите pdf
Изтеглете Книга за депресиите epub безплатно ipad

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *