Изтеглете Пир за врани [PDF/ePub/Mobi] безплатно

Джордж Р. Р. Мартин

Пир за врани

Български

>>>Изтегляне<<<


Фентъзи епос на годината!
Малко книги в такава степен са пленявали въображението и са спечелвали предаността и възхвалата на читатели и критици по целия свят, като монументално епичния цикъл върхово фентъзи на Джордж Р. Р Мартин.
Ето че с “Пир за врани” Мартин ни предлага дългоочакваната четвърта книга от своята великолепна поредица. Разкъсваното от войни кралство най-сетне се оказва на прага на мира… за да се хвърли в пропастта на още по-ужасно унищожение.
Изглежда твърде хубаво, за да е истина. Войната на петимата крале най-сетне е замряла в тревожно затишие, след като Домът на Ланистър и техните съюзници са привидните победители.
Но като след всяка съдбоносна борба, скоро започват да се сбират оцелели, разбойници, ренегати и лешояди, за да разровят костите на мъртвите и да се бият за плячка над издъхващите.
Време е мъдрите и тласканите от амбиция, коварните и силните да придобият опита, силата и магията, за да оцелеят в предстоящите сурови и жестоки времена. Време е за благородници и простолюдие, за войници и чародеи, за платени убийци и мъдреци да се сплотят и да заложат своите съдби… и живот. Защото много са гостите на пира за врани… но малцина са оцелелите.

Информация:

Формат:pdf.epub.ibooks.mobi

Автор: Джордж Р. Р. Мартин

Издател: Бард

Категория: Художествена литература, Фантастика. Фентъзи. Хорър

Година: 2006

Страници: 832

ISBN: 9789545859649
Баркод: 9789545859649
Поредица: Песен за огън и лед

Тегло: 0.65 кг.

Размер: 16.50×23.50 см.


Размери: 3.5 MB

Цената:

Пир за врани книга (BGN-0.0лв)

Пир за врани.pdf

Пир за врани.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Пир за врани в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Пир за врани PDF EPUB; безплатна електронна книга Пир за врани FB2 книга pdf;Изтегляне Безплатно Пир за врани FB2 pdf; Изтегляне на електронни книги Пир за врани FB2 pdf TXT; Изтегляне на електронни книги pdf Пир за врани pdf iBook книга; Безплатна онлайн Пир за врани iBook iPad epub; Онлайн 9789545859649 Пир за врани TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Пир за врани { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Пир за врани iBook iPad pdf;
книга pdf Пир за врани Безплатно
изтегляне Пир за врани epub Български безплатна регистрация pdf
Пир за врани научете безплатно онлайн

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *