Изтеглете Как да открием храна и вода PDF/ePub/Mobi безплатно

Нийл Чемпиън

Как да открием храна и вода

Български

>>>Изтегляне<<<


От третата книжка от поредицата „Оцеляване сред природата” – „Как да открием храна и вода” ще научите как да се справите с глада и жаждата в сурови места като пустини, джунгли, гори и полярни райони. Книгата ще ви предложи практически съвети не само как да си осигурите вода, но и как да я направите годна за пиене. Ще разберете кои растения и насекоми са най-подходящи за консумация и кои трябва да избягвате на всяка цена. Ще получите ценни указания как да се възползвате от благата, които природата предоставя.
В книжките от поредицата „Оцеляване сред природата” ще намерите практически съвети за ориентиране и справяне с предизвикателствата на дивата природа. Ще се запознаете с доказани във времето традиционни умения, приложими и днес. Ще прочетете удивителни истински истории на хора, успели да оцелеят в екстремни условия.

Информация:

Формат:pdf.epub.mobi.txt.fb2

Автор: Нийл Чемпиън

Издател: Анубис

Категория: Детска литература, Енциклопедии, занимателни и образователни издания

Година: 2013

Страници: 32

ISBN: 9789544269401
Баркод: 9789544269401
Поредица: Оцеляване сред природата

Тегло: 0.09 кг.

Размер: 21.00×26.50 см.


Размери: 2.2 MB

Цената:

Как да открием храна и вода книга (BGN-0.0лв)

Как да открием храна и вода.pdf

Как да открием храна и вода.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Как да открием храна и вода на автора Нийл Чемпиън на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Как да открием храна и вода PDF EPUB; безплатна електронна книга Как да открием храна и вода pdf MOBI EPUB;Изтегляне Безплатно Как да открием храна и вода MOBI PDF; Изтегляне на електронни книги Как да открием храна и вода iBook epub MOBI; Изтегляне на електронни книги pdf Как да открием храна и вода DJVU EPUB;Прочетете изтеглянето Как да открием храна и вода PDF DOC; ebook pdf Как да открием храна и вода KINDLE epub книга;Изтегли онлайн pdf 9789544269401 Как да открием храна и вода { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Как да открием храна и вода iBook iPad pdf;
9789544269401 epub mobi pdf
Как да открием храна и вода аудиокнигата е безплатна Българска online

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *