Изтеглете Йога и Аюрведа [PDF/ePub/Mobi] безплатно

Дейвид Фроли

Йога и Аюрведа

Български

>>>Изтегляне<<<


Контролиране на фините енергии
Изключителна и единствена по рода си книга! Стотици книги са обещавали да разкрият тайните механизми на йога и Аюрведа, но само тази наистина разяснява съществена част от тях, при това на пределно достъпен и разбираем език.
Книгата е невероятно ценна за напредналите в практикуването на йога и Аюрведа – за първи път те получават конкретни, точни и надеждни ориентири, които им дават реална възможност да излязат от общите масови схеми и да индивидуализират програмата си (хранене, специални йогически билки, асани, пранаяма, пратяхара, мантри, медитация) съобразно своите психотелесни особености.
„Йога и Аюрведа“ е без съмнение най-доброто ръководство в тази област, написано от западен автор – най-задълбочената в теоретично и най-полезната в практическо отношение книга. В много отношения тя превъзхожда и повечето индийски издания, което й отрежда място сред десетте най-добри съвременни книги по йога и Аюрведа.
„Дейвид Фроли демонстрира умението си да прави древната и вечна мъдрост значима за съвременния човек. Неговата книга е нагледен пример защо смятам Дейвид за истински риши – познавач на реалността. „Йога и Аюрведа“ трябва да бъде в библиотеката на всеки, който сериозно изучава йога и ведическото знание.“
Дийпак Чопра

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Дейвид Фроли

Издател: Бард

Категория: Духовни учения, Езотерика, окултизъм

Година: 2014

ISBN: 9789546554932
Баркод: 9789546554932

Тегло: 0.32 кг.


Размери: 3 MB

Цената:

Йога и Аюрведа книга (BGN-0.0лв)

Йога и Аюрведа.pdf

Йога и Аюрведа.epub

За да получите достъп до изтегляне или четене на онлайн книга Йога и Аюрведа трябва да се регистрирате

За книгата:

Прочетете изтеглянето Йога и Аюрведа PDF EPUB; безплатна електронна книга Йога и Аюрведа pdf MOBI EPUB; Изтеглете книгата Йога и Аюрведа MOBI PDF;Изтегляне на Безплатно Йога и Аюрведа FB2 pdf TXT;Изтеглете книгата Йога и Аюрведа DJVU EPUB; Безплатна онлайн Йога и Аюрведа iBook iPad epub; ebook pdf Йога и Аюрведа TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9789546554932 Йога и Аюрведа { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Йога и Аюрведа EPUB TXT PDF;
Йога и Аюрведа MOBI безплатна Българска
Йога и Аюрведа online Българска

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *