Изтеглете Път към съвършенството PDF/ePub/Mobi безплатно

Петър Дънов

Път към съвършенството

Български

>>>Изтегляне<<<


Настоящата книга е предназначена за всички, а не само за ония, които се интересуват от окултните науки. Защото въпросите, които окултната наука разглежда, са вечни и универсални.
В основата на изложеното тук стои новото Божествено учение на Учителя Петър Дънов (Бениса Дуно) от България.
Авторът се е постарал да улесни читателя, като му предлага в малък обем максимално количество информация.
В книгата не са застъпени всички окултни теми и науки, въпреки че Учителят ги е разглеждал. Въпросите на астрологията, например, на храненето, при-родосъобразния живот, лекуването и пр. не се разглеждат тук.
Колкото за гадаенето на боб, тази тема е допусната инцидентно, повече за колорит, отколкото като значимост. Но и тя може да бъде оправдана като опит за приложение на казаното относно числата в една окултна област, свързана, какво винаги, с интуицията.
Читателят трябва да знае още, че всяко едно от заглавията в тази книга само загатва, а не изчерпва дадената тема. Без друго това е невъзможно, защото книгите на Учителя са много – над 130 издадени и още десетки неиздадени томове.
Следователно тази книга не цели да обяснява, или да замества самото учение. Тя дори не е „въведение“ в строгия смисъл на думата, по-скоро опит да заинтригува любознателните и интелигентни читатели, като ги отправи към самия извор – Учителя и неговото Слово.
Защото, както казва Учителят, ние можем да доведем коня до извора, но не можем да го накараме да пие насила, нито можем да пием вместо него.
Хр. Дочев

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Петър Дънов

Издател: Кралица Маб

Категория: Религия и митология, Религия и Философия, Духовни учения

Година: 1996

Страници: 216

ISBN: 9545330067
Баркод: 9789545331060

Тегло: 0.17 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 3.6 MB

Цената:

Път към съвършенството книга (BGN-0.0лв)

Път към съвършенството.pdf

Път към съвършенството.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Път към съвършенството в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Път към съвършенството E-книга pdf; безплатна електронна книга Път към съвършенството pdf MOBI EPUB; Изтеглете книгата Път към съвършенството MOBI PDF;Изтегляне на Безплатно Път към съвършенството FB2 pdf TXT; Безплатно четене онлайн Път към съвършенството DJVU EPUB; електронна книга Download Път към съвършенството iBook iPad epub; pdf книга Път към съвършенството TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Път към съвършенството { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Път към съвършенството EPUB TXT PDF;
Път към съвършенството мобилна книга
Път към съвършенството пълна книга
аудиокнига Път към съвършенството

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *