Изтеглете Пайнс. Живи или мъртви PDF/ePub/Mobi безплатно

Блейк Крауч

Пайнс. Живи или мъртви

Български

>>>Изтегляне<<<


Това, че си параноик, не означава, че никой не те дебне! Джоузеф Хелър Агент Итън Бърк от Сикрет Сървис отива в Уейуърд Пайнс, Айдахо – малко кътче от рая насред нищото, – да търси двама изчезнали федерални агенти, единият от които е негов бивш партньор. Още с пристигането си той попада в ужасна катастрофа и когато идва на себе си в болницата без документи и лични вещи, започва да подозира, че в Уейуърд Пайнс нищо не е такова, каквото изглежда. Но същото се отнася и за самия Итън Бърк. В хода на разследването въпросите стават все повече и повече.
Защо Итън не може да се свърже с жена си и сина си във външния свят? Защо един от изчезналите агенти е бил окован за легло и оставен да се разложи в изоставена къща? Защо никой не му вярва, че е онзи, за когото се представя? Дали електрическите огради държат жителите на Уейуърд Пайнс в градчето, или ги пазят от нещо друго? С приближаването до истината положението на Итън става все по-невъзможно и той все по-ясно започва да осъзнава, че може никога да не напусне жив Уейуърд Пайнс.
За феновете на „Изгубени”, „Туин Пийкс”, „Досиетата Х” и „Злокобен остров”… Филмовата компания FOX е закупила правата за сериал по книгата, която е абсолютен бестселър в повече от двайсет държави.

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Блейк Крауч

Издател: Бард

Категория: Художествена литература, Криминални романи. Трилъри

Година: 2014

Страници: 320

ISBN: 9789546554758
Баркод: 9789546554758
Поредица: Кралете на трилъра

Тегло: 0.33 кг.

Размер: 13.00×20.00 см.


Размери: 3.8 MB

Цената:

Пайнс. Живи или мъртви книга (BGN-0.0лв)

Пайнс. Живи или мъртви.pdf

Пайнс. Живи или мъртви.epub

Изтеглете и прочетете онлайн книгата Пайнс. Живи или мъртви на автора Блейк Крауч на нашия уебсайт

За книгата:

Прочетете изтеглянето Пайнс. Живи или мъртви E-книга pdf; безплатна електронна книга Пайнс. Живи или мъртви FB2 книга pdf;Изтегляне Безплатно Пайнс. Живи или мъртви MOBI PDF; Изтегляне на електронни книги Пайнс. Живи или мъртви FB2 pdf TXT; Изтегляне на електронни книги pdf Пайнс. Живи или мъртви pdf iBook книга;Прочетете изтеглянето Пайнс. Живи или мъртви iBook iPad epub; pdf книга Пайнс. Живи или мъртви TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf 9789546554758 Пайнс. Живи или мъртви { pdf FB2 EPUB};{ Изтегляне на електронни книги Пайнс. Живи или мъртви iBook iPad pdf;
изтегляне на книга 9789546554758 pdf
празен online Пайнс. Живи или мъртви pdf
Изтеглете Пайнс. Живи или мъртви epub безплатно ipad

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *