Изтеглете Конете [PDF/ePub/Mobi] безплатно

Димитър Христов

Конете

Български

>>>Изтегляне<<<


От неговите фотоси чувам тропота…
Като главен редактор на единственото специализирано списание за коне и конен спорт ЕЗДА, за пет издателски години съм работила с доста фотографи. И трябва да си призная, че текучеството зад обектива на ЕЗДА от фотографи от най-различен калибър бе и е голямо. Това е така, защото коне се снимат много трудно. Второто нещо, което трябва да си призная е, че дълго време работихме без да се познаваме лично, без да съм стиснала фотографската му десница. Снимките му бяха моста на нашето доверие. И в това бе куриоза на интерактивното ни общуване с Димитър Христов.
Естествено, че го намерих в мрежата. Фотографиите на коне в сайта му ме поразиха.Окото му бе хванало всичко, което се очаква от един кон. Мощ, грация, устрем, вихър…В четириногите черни красавци всеки мускул е трептене и усилие, всеки скок е полет над препятствието. Всичко това Димитър успява да запечата в миг.
Не съм виждала по-добри кадри от дисциплината надпрепускване. Галоп, нагайка, хвърчаща кал, устремен жокей, око на кон… и всичко това в един кадър.
Когато се снима един кон, за мен това е повече от изкуство, а Митко сякаш е помолил коня да позира. Това е магия. Табуна или стадото като че ли са по – лесни за запечатване. Но и в двата случая съм убедена, че Димитър Христов се разбира с конете. Което се удава на малцина.
Екатерина Дончева
Гл. Редактор на списание ЕЗДА

Информация:

Формат:pdf.epub.mobi.txt.fb2

Автор: Димитър Христов

Издател: 54Ка

Категория: Фотография, Албуми

Година: 2011

Страници: 60
Тегло: 0.25 кг.

Размер: 23.00×21.00 см.


Размери: 2.8 MB

Цената:

Конете книга (BGN-0.0лв)

Конете.pdf

Конете.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Конете в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Конете PDF EPUB;Изтегляне онлайн Конете pdf MOBI EPUB;Изтегляне Безплатно Конете MOBI PDF;Изтегляне на Безплатно Конете iBook epub MOBI;Изтеглете книгата Конете DJVU EPUB;Прочетете изтеглянето Конете iBook iPad epub; Безплатен е-книга Изтегляне Конете TXT iPhone pdf; Безплатна електронна книга pdf Конете { pdf FB2 EPUB};{Изтегляне на безплатни онлайн Конете EPUB TXT PDF;
изтегляне на книга Конете
Конете изтегляне epub Български
Конете pdf Изтеглете последната безплатна Българска версия

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *