Изтеглете Британия Роуд 22 PDF ePub Mobi безплатно

Аманда Ходжкинсън

Британия Роуд 22

Български

>>>Изтегляне<<<


„Един роман за разделеното семейство, предаденото доверие и изгубената любов… “
Marie Claire
Драматичните последици от войната са в основата на този трогателен и завладяващ роман за едно разделено семейство, чиито членове се опитват да създадат нов живот, докато всеки от тях се бори с ужасяващите спомени от миналото.
Младата полякиня Силвана пътува с кораб към Англия заедно със своя осемгодишен син Аурек. Там ги очаква нейният съпруг Януш, с когото не са се виждали от шест години. Януш участва във Втората световна война. Скита се из Европа няколко години, след което заминава за Англия, за да търси изгубеното си семейство.
Силвана и синът ? живеят в горите около Варшава, страхувайки се да се завърнат в града, след като там са се настанили германците. Синът ? се превръща в диво и страхливо дете, което говори с животните и птиците. Но все пак двамата оцеляват.
Силвана носи в душата си страшна тайна. Януш също – във Франция се е влюбил в жена, която смята, че никога няма да забрави. Но сега той се опитва да създаде нов дом за семейството си в Ипсуич и се надява, че всички заедно ще успеят да преодолеят отчуждението, настанило се между тях, и да прогонят духовете от миналото.
Призракът на войната и на тежките години, в които са били разделени обаче ще преследва тези измъчени герои, докато не се изправят заедно пред онова, което са били принудени да направят, за да оцелеят в жестокото време на войната.
„Трогателна история, разказана по изключителен начин!“
The Times
„Приковаваща вниманието историческа приказка за любовта и войната.“
O, The Oprah Magazine
Научете повече за автора и книгата на https://www.amandahodgkinson.com

Информация:

Формат:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt

Автор: Аманда Ходжкинсън

Издател: Ентусиаст

Категория: Художествена литература, Роман

Година: 2016

ISBN: 9786191642014


Размери: 2.7 MB

Цената:

Британия Роуд 22 книга (BGN-0.0лв)

Британия Роуд 22.pdf

Британия Роуд 22.epub

В нашата библиотека ще намерите книга Британия Роуд 22 в безплатни формати PDF ePub Mobi

За книгата:

Прочетете изтеглянето Британия Роуд 22 E-книга pdf; безплатна електронна книга Британия Роуд 22 pdf MOBI EPUB;Изтегляне Безплатно Британия Роуд 22 FB2 pdf; четене онлайн Британия Роуд 22 FB2 pdf TXT;Изтеглете книгата Британия Роуд 22 DJVU EPUB;Прочетете изтеглянето Британия Роуд 22 iBook iPad epub;Прочетете го Изтегляне Британия Роуд 22 TXT iPhone pdf;Изтегли онлайн pdf Британия Роуд 22 { pdf FB2 EPUB};{ изтегляне Британия Роуд 22 iBook iPad pdf;
Британия Роуд 22 мобилна книга
Британия Роуд 22 пълна книга
аудиокнига Британия Роуд 22

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *